Biskut Nestum Coffee Nut
Bahan A
200gm mentega
20gm shortening
70gm gula icing
60gm peanut butter
2 sudu kecil coffee emulco
Bahan B
230gm tepung rose
40gm tepung jagung
60gm nestum di kisar halus
Hiasan : Chocolate masakan cair dan Chocolate Rice
Cara-cara :
1. Krimkan bahan A, masukkan bahan B dan uli menjadi doh.
2. Canai dan terap dengan acuan disukai. Susun di dalam dulang pembakar yang telah digris.
3. Bakar pada suhu 150C selama 25-30 minit.
4. Biarkan biskut sejuk baru dipaip dengan chocolate masakan dan ditabur dengan chocolate rice.
Bahan A
200gm mentega
20gm shortening
70gm gula icing
60gm peanut butter
2 sudu kecil coffee emulco
Bahan B
230gm tepung rose
40gm tepung jagung
60gm nestum di kisar halus
Hiasan : Chocolate masakan cair dan Chocolate Rice
Cara-cara :
1. Krimkan bahan A, masukkan bahan B dan uli menjadi doh.
2. Canai dan terap dengan acuan disukai. Susun di dalam dulang pembakar yang telah digris.
3. Bakar pada suhu 150C selama 25-30 minit.
4. Biarkan biskut sejuk baru dipaip dengan chocolate masakan dan ditabur dengan chocolate rice.