Marshmallow  Brownies / Rocky Road Brownies
Adapted from Rocky Road Brownies Joyofbaking.com

Bahan-bahan
150gm coklat masakan - cincang kasar
113gm mentega tawar potong kecil
100gm gula pasir
120gm gula perang
1 sudu kecil esen vanila
2 biji telur A - pukul ringan
95gm tepung gandum
1/4 sudu kecil garam

Topping
80gm chocolate chips
80gm marshmallows
50gm kekacang (walnuts, pecans, almonds, hazelnuts, peanuts, pistachios yang di sukai)

Loyang 8" (Loose base tin) di alas kertas minyak dan di gris kelilingnya.

Cara-cara :
1.  Panaskan oven pada suhu 160C.
2.  Cairkan coklat masakan dan mentega secara double boiler. Angkat dan masukkan gula, garam, esen vanila dan telur.   Gaul rata.  Masukkan tepung dan gaul dengan whisk tangan atau spatula hingga rata.
3.  Tuang ke dalam loyang dan ratakan.  Bakar di rak tengah selama 25-30 minit atau sehingga adunan tidak melekat bila di cucuk dengan lidi.
4.  Keluarkan dari oven, tabur dengan coklat chips, marshmallows and kekacang.  Masukkan kembali ke dalam oven dan bakar selama 5-10 minit atau sehingga marshmallows hampir cair.
5.  Biarkan betul-betul sejuk baru di keluarkan dari loyang.