MANGO CREPE
By Kak Wan @ Wan Resipi

ADUNAN CREPE:
4 sudu besar Tepung Gandum
2 sudu besar Tepung Ubi Kayu
1 sudu besar Tepung Jagung
1 sudu besar Tepung Kastard
2 sudu besar Minyak Masak
3/4 cawan Air
1/4 cawan Susu Cair
1 biji Telur
Setitis Pewarna Kuning

FILLING:
1/2 cawan Non-Dairy Whipping Cream
1 Manga, di hiris nipis


CARANYA:
  1. Satukan semua bahan Crepe dan tapis.
  2. Panaskan non stik pan dengan api sederhana.
  3. Tuang adunan crepe dan buat senipis yang boleh.
  4. Bila permukaannya kering, angkat dan biarkan sejuk.
  5. Putar whipping cream hingga kental.
  6. Picit di atas crepe dan letak hirisan manga.
  7. Gulung rapi. Enak di hidang dingin.

MANGO CREPE