PANDAN DURIAN CREPE
By Kak Wan @ Wan ResipiADUNAN CREPE:
4 sudu besar Tepung Gandum
2 sudu besar Tepung Ubi Kayu
1 sudu besar Tepung Jagung
1 sudu besar Tepung Kastard
2 sudu besar Minyak Masak
3/4 cawan Air Pandan
1/4 cawan Susu Cair
1 biji Telur
Setitis Pewarna Hijau
FILLING:
1/2 cawan Non-Dairy Whipping Cream
Isi Durian
CARANYA:
- Satukan semua bahan Crepe dan tapis.
- Panaskan non stik pan dengan api sederhana.
- Tuang adunan crepe dan buat senipis yang boleh.
- Bila permukaannya kering, angkat dan biarkan sejuk.
- Putar whipping cream hingga kental.
- Picit di atas crepe dan letak isi durian.
- Gulung rapi. Enak di hidang dingin.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZjKDuTv5UdgPcCh8y1KU2ZIACDMLgXw0IGWSJ8cJaomWbUkmj5EJMFYmyaS0MjguyPyxMMal6DpiBkkaqaZRQf1uODgL6wu_gawWgsJdmptw97Bt6MdJJeyqqt_FPI-sP7yPKH9Yk1p1FX-Rnv0b0bUgqgUIHDn909YwtvzteyqQDf5pnKgNhLOIMDIk/w640-h426/aIMG_0445.jpg)
PANDAN DURIAN CREPE