PAD KRAW POU 
By Kak Wan @ Wan Resipi

BAHAN-BAHAN:
300 gm Daging / Ayam cincang
4 ulas Bawang Putih, cincang
1 tangkai Cili Merah, hiris
3 tangkai Cili Padi, hiris halus
2 sudu besar Sos Ikan
3 sudu besar Sos Tiram
1 sudu kecil Kicap Pekat
1 sudu kecil Gula Perang
1 cawan Daun Selasih / Thai basil
2 sudu besar minyak masak

CARANYA:
  1. Panaskan minyak, tumis bawang dan cili hingga naik bau.
  2. Masukkan daging dan goreng hingga masak.
  3. Masukkan gula perang, sos ikan, sos tiram dan kicap pekat, kacau rata,
  4. Akhir sekali masukkan daun selasih dan gaul.
  5. Angkat dan hidangkan bersama nasi putih dan telur mata/dadar.

PAD KRAW POU